GLEBA :: 10.07.2005 :: 17:58
Witam po obozie!!!!! Bylo naprawde zajebiscie!!!! Misia ma czego zalowac!!!! Opowiem wszystko potem, bo teraz pisze ta notke na chybcika [jestem w kafejce]. POZDROWIENIA DLA:
+ SYLWEK: Dziekuje Tobie za wszystko, co zrobiles; za to, ze potrafiles rozsmieszyc Danie, za to, ze byles tam gdzie trzeba. Za to, ze sie zmieniles. Kocham Cie!!!
+ DANIA: Thank U for beeing my BIG sister! Thank U for understanding me. Thank U for Ur good word and for Ur love. Thank U for loving me. Thank U for ALL what U did to me!!! U are the best!!!!!! =*
+ TOBI: Thanks for Ur smile. Thanks for Ur love. Thanks for this beautiful music which U play. Thanks for Ur support. Thanks for all. I LOVE YOU TOBI!!!!!!
+ LESZEK: Chociaz, ze troche namieszales w mojej glowce nadal za toba tesknie!!! Spotkajmy sie jak najszybciej!!!
+KACZOREK: Za to, ze zostawiles pilke na obozie. Za to, ze mnie przytuliles, kiedy tego potrzebowalam. Dziekuje!!!
+ ANDRZEJ: Last but not least!!! Andrzej jestes super!!! Najlepszy na swiecie!!! Zobaczysz - wszystko sie ulozy, i to predzej niz myslisz!!! Dziekuje za wsparcie, dziekuje za wszystko!!! Do zobaczenia na turnieju =P
Komentuj(5)
GLEBA :: 11.07.2005 :: 15:49
Witam!
Po dlugim namysle stwierdzilam, ze poprowadze strone w dwoch jezykach, bo nie wszyscy moi znajomi znaja polski i nie wszyscy znaja angielski =] A wiec wrazenia z obozu:
+ PO PIERWSZE: Bylo zajebiscie!!!!!! A koncowka byla najlepsza!!!! Musze przyznac - ryczalam jak glupia za Dania, Tobim i w ogole wszystkimi Niemcami. Za Polakami tesh plakalam ale nie na obozie...[dopiero w domu - ale nikomu nie mowcie! Pssss! lol]
+ PO DRUGIE: Fakt, faktem - troche mi sie na tym obozie nudzilo...ale czego sie nie robi dla przyjaciol lol!
+ PO TRZECIE Poznalam nowa, zajebista wiare: Andrzej [3maj sie], Marta R. [BUZI!], Wiola [Pani W...], Lesiu [7 Zwerge rulez!!! lol] i wielu innych o ktorych teraz nie pamietam, ale ich kocham!!!!
+ PO CZWARTE: Nareszcie spotkalam sie z Dania i Tobim!!!!!!!
+ PO PIATE: Za duzo emocji, zeby teraz cos wiecej napisac!!!!! =P
Do nastepnego!!!!!
P.S. Pozdrawiam Sylwka, Andrzeja, Kaczorka, Leszka, Wiole, Ewe, Tofika, DANIE [!], TOBIEGO [!] i Agaty!!!!
@@@@@@@@@@@@@@@@
As I said - next part of this webpage will be in English, but not everyone from my Polish friends can speak English so...it's Polish-English webpage now!!! =] My Feelings from the camp:
+ No. ONE: It was awsome!!! And the last 2 days were the best!!! I have to say - I was crying like a baby when Dania, Tobi and all German ppl were going home!!!! I cried back Polish ppl too but not in the camp [I cried back them at home but pssss...don't tell anyone!!! lol]
+ No. TWO: Ok - the camp was a lil' bit boring...but for my best friends I'll do everything!!! lol
+ No. THREE: I've met some new great ppl: Andrzej [take care!], Marte R. [KISS!], Wiola [Mrs. W...], Lesiu [7 Zwerge rulez!!! lol] and a lot more ppl but I don't have time to write about them now...=]
+ No. FOUR: I have finally met Dania and Tobi again!!!!
+ No. FIVE: Too lil' time to write sth more!!!
See Ya next time!
P.S. Greetings for: DANIA [!], TOBI [!], SYLWEK [!], ANDRZEJ [!], Kaczorek, Leszek, Wiola, Ewa, Marta R., Tofik and Agata K.!!!!
Komentuj(2)
GLEBA :: 16.07.2005 :: 17:45
Witam =]
Dzisiaj bylam w kinie. Nie, nie z chlopakiem! Bylam z.....mama =] Na ale zawsze jakas rozrywka, co nie? Hmmmm...nic wam chyba nowego nie powiem: TESKNIE ZA WAMI!!!!! Tesknie za Dania, za Andrzejem, za Tobim no i oczywiscie za Sylwkiem! =] Chyba ze mna jest cos nie tak, bo ostatnio wszyscy mi sie sniliscie!!!! O jezussss - ile bym dala zeby sie z Wami spotkac [przytulic do Dani, Tobiego i Andrzeja!!!]. Poza tym wszystkim, piekielnie mi sie nudzi...nie wiem co ze soba zrobic...wszyscy wyjechali na wakacje, nie ma z kim wykombinowac jakiegos wspolnego wypadu...nuuuuuuuuuuda! No ale coz - mam jeszcze troche ksiazek w chacie, ktorych jeszcze nie przeczytalam =] Moze wreszcie naucze sie czytac???? =P Musze konczyc, spadam do domku =* Papapa
@@@@@@@@@@@@@@@@@@
2day I was in the movies. No, not with some cute and cool guy! I was there with....eee...with my mum =] But it's also cool, right =] Hmmmm...There's nothing new...I still miss U! I miss Dania, I miss Andrzej, Tobi and [of course] Sylwek!!! I think there's sth wrong with me, 'cuz I've dreamed about U last night....=] O jezussss...I would give so much to meet U again now [and hug Dania, Tobi and Andrzej!!!]. Besides that, it's boring here!!! I don't know what to do with myself...my friends have fun on holidays and I'm here alone with no-one to meet - booooooring!!!! But I still have some books at my home wchih I haven't read yet, so... Maybe I will finaly learn how to read =P lol. Ok - I g2g =* See Ya!
Komentuj(2)
GLEBA :: 20.07.2005 :: 16:18
Servus kochani!!!!
U mnie wszystko po staremu - caly czas nudno, codziennie pogoda jest taka, jakby mialo zaraz zaczac padac, no i oczywiscie caly czas tesknie za Wami!!!!! O jezusss - brakuje mi Dani. Ja chce do Dani, Andrzeja i Sylwka!!!! Niech mnie ktos przytuli... :) DANIA - tesknie ;( Sylwek przeslal mi ostatnio zdjecia swojego psa, i musze powiedziec, ze jest sliczny. I pomyslec, ze ja sie boje psow... :/ Wczoraj bylam w Korniku - co prawda po raz setny chodzilam po tym nudnym muzeum, ale oprocz tego bylo super! Hmmmm...no to chyba wszystko. Dzisiaj krociutko, bo czas goni.... BUZKA =*
@@@@@@@@@@
Servus!
Everything's like always - booooring, it seems like it's going to rain all the time and of course I still MISS ya!!! O jezusss - I MISS Dania, Andrzej and Sylwek!!! A lil' hug maybe???? DANIAAAAAAAAA - I MISS YOU!!!!!!! ;( Sylwek has sent me some pic of his dog - she's beautiful. And who would say that I'm affraid of dogs... =P Yesterday I was in Kornik - I was in this museum for 100 time, but beside that it was fun [hope U know what I mean] Hmmmm...I think that's everything. I g2g 'cuz I don't have much time...See Ya =*
Komentuj(4)