GLEBA :: 22.06.2005 :: 17:03
Witam! Moj blog zaczal powoli umierac smiercia naturalna...no ale czas przywrocic go do zycia!!!! Jush za 4 dni wyjezdzam na oboz =) znowu spotkam sie z moimi przyjaciolmi z niemiec i z....KOCZORKIEM!!!! =) No ale moze wrocmy do tego, co wydarzylo sie przez czas gdy nie pisalam bloga. Wiec po pierwsze, bylam na zielonej szkole. Bylo naprawde zajefajnie, gdyby nie maly epizodzik, w ktorym glowna role odgrywala klasa 1 b, no ale to sie wytnie =) Po drugie, zmienilam sie - mysle ze na dobre. Dzieki Pauli [zlotko ty moje] zaczelam zupelnie innaczej patrzec na wiele spraw, innaczej sie ubieram, wieksza uwage zwracam na to, jak wygladam, mam wiecej przyjaciol...no w ogole jest super =) thx Paula =* Po trzecie, przekonalam sie, ze Radecka nie jest do konca taka fajna...ale nadal ja b. lubie =) Kamyk jest jeszcze bardziej wporzo niz myslalam =) Wszyscy sa kochani: Miller jest kochany, Kornel jest kochany, Tobi, Dania, Markus, Becia, Misia, Paula, Natalia, Jebioza, Assss i w ogole wszyscy, ktorych znam =)
OFICJALNIE OSWIADCZAM, ZE OD NASTEPNEJ NOTKI BLOG PRAWDOPODOBNIE BEDZIE PROWADZONY W JEZYKU ANGIELSKIM, ZE WZGLEDU NA MOICH PRZYJACOIL Z ZAGRANICY, KTORZY NIE MOWIA PO POLSKU =P
Komentuj(5)